Веб сајтот е во изработка ...

Вила Ексклузив - Бечиќи

МЕСТОПОЛОЖБА: Атрактивно туристичко место кое се наоѓа на 2км од Будва.

СМЕСТУВАЊЕ: Сместувањето е во Вила Ексклузив во двокреветни и трокреветни соби, оддалеченa од плажа 300 метри. Собите во вила Есклузив се опремени со сопствено купатило, клима, ТВ, тераса и Wi-Fi.

ИСХРАНА: Исхраната е во ресторан и вклучува три оброка дневно.

МЕДИЦИНСКА ЗАШТИТА: Туристичката населба има амбуланта која работи 24 часа.

ЗАБАВА: Во населбата функционираат многу кафе барови, ресторани, пицерија, продавници, слаткарници, рибен ресторан, банка и пошта.

ПРЕВОЗ: Превозот е со модерни високо туристички автобуси.

 

СМЕНА

 

ПЕРИОД

 

ЦЕНА

1.

29.06 - 08.07

255€

2.

08.07 - 17.07

265

3.

17.07 - 26.07

275

4.

26.07 - 04.08

275

5.

04.08 - 13.08

275

6.

13.08 - 22.08

265

7.

22.08 - 31.08

245

НАПОМЕНА:

-       Цената вклучува девет полу пансиони и превоз.

-       Туристичка такса е 1,2€ на ден се плаќа на лице место

-       1 дете од 0 - 12 год. – бесплатно(доплата за превоз 40€)

-       2 дете од 0 - 12 год. плаќа 50 % од цената.

-       -Сите попусти важат при сместување  со две возрасни лица

-       Доколку се користи сопствен превоз цената се намалува за    

      20 € по лице.

« Назад